1. Genel Kurallar
Saygılı olun: Diğer üyelere karşı nazik ve saygılı bir dil kullanın. Hakaret, küfür, tehdit ve ayrımcılık yasaktır.
Spam yapmayın: Gereksiz, tekrarlayan veya alakasız mesajlar paylaşmayın.
Reklam ve promosyon yasak: Kişisel veya ticari amaçlı reklamlar paylaşmak yasaktır.
Yasadışı içerik paylaşmayın: Telif hakkı ihlali, korsan içerik veya yasa dışı herhangi bir paylaşım yasaktır.
Forum konusuna uygun içerik paylaşın: Forumun ana temasına uygun mesajlar yazın.
2. İçerik Kuralları
Başlıklarda ve mesajlarda açık ve anlaşılır bir dil kullanın.
Kapsamlı ve bilgi verici paylaşımlar yapmaya özen gösterin.
Küçük harf/büyük harf dengesine dikkat edin, tamamı büyük harfli mesajlar yazmayın.
Konu başlıklarını açıklayıcı seçin, "Yardım edin!" gibi genel başlıklar yerine, daha belirgin başlıklar yazın.
3. Moderasyon ve Yönetim
Moderatörler ve yöneticiler kurallara uyulmasını sağlamak için yetkilidir.
Kurallara uymayan mesajlar uyarı olmadan silinebilir veya düzenlenebilir.
Kuralları ihlal eden kullanıcılar uyarılabilir, geçici olarak yasaklanabilir veya tamamen uzaklaştırılabilir.
4. Özel Mesaj ve Gizlilik Kuralları
Özel mesajlarda da forum kurallarına uyulmalıdır.
Kişisel bilgilerinizi (adres, telefon numarası, şifre vb.) paylaşmayın ve başkalarının bilgilerini paylaşmayın.
Başkalarının özel mesajlarını izinsiz paylaşmak yasaktır.
5. Hesap Kullanımı
Tek bir hesap kullanın, birden fazla hesap açmak yasaktır.
Başkasının hesabını kullanmak veya hesabınızı başkasına devretmek yasaktır.
Saygılı olun: Diğer üyelere karşı nazik ve saygılı bir dil kullanın. Hakaret, küfür, tehdit ve ayrımcılık yasaktır.
Spam yapmayın: Gereksiz, tekrarlayan veya alakasız mesajlar paylaşmayın.
Reklam ve promosyon yasak: Kişisel veya ticari amaçlı reklamlar paylaşmak yasaktır.
Yasadışı içerik paylaşmayın: Telif hakkı ihlali, korsan içerik veya yasa dışı herhangi bir paylaşım yasaktır.
Forum konusuna uygun içerik paylaşın: Forumun ana temasına uygun mesajlar yazın.
2. İçerik Kuralları
Başlıklarda ve mesajlarda açık ve anlaşılır bir dil kullanın.
Kapsamlı ve bilgi verici paylaşımlar yapmaya özen gösterin.
Küçük harf/büyük harf dengesine dikkat edin, tamamı büyük harfli mesajlar yazmayın.
Konu başlıklarını açıklayıcı seçin, "Yardım edin!" gibi genel başlıklar yerine, daha belirgin başlıklar yazın.
3. Moderasyon ve Yönetim
Moderatörler ve yöneticiler kurallara uyulmasını sağlamak için yetkilidir.
Kurallara uymayan mesajlar uyarı olmadan silinebilir veya düzenlenebilir.
Kuralları ihlal eden kullanıcılar uyarılabilir, geçici olarak yasaklanabilir veya tamamen uzaklaştırılabilir.
4. Özel Mesaj ve Gizlilik Kuralları
Özel mesajlarda da forum kurallarına uyulmalıdır.
Kişisel bilgilerinizi (adres, telefon numarası, şifre vb.) paylaşmayın ve başkalarının bilgilerini paylaşmayın.
Başkalarının özel mesajlarını izinsiz paylaşmak yasaktır.
5. Hesap Kullanımı
Tek bir hesap kullanın, birden fazla hesap açmak yasaktır.
Başkasının hesabını kullanmak veya hesabınızı başkasına devretmek yasaktır.
Son düzenleme: