Keşfet

Rehber Kguardedge Nedir ? Ne İşe Yarar ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Admin

Yönetici
Yönetici
KGuardEDGE'nin Öne Çıkan Özellikleri

🔒 Gelişmiş Güvenlik ve Hile Koruması
Anti-Cheat Sistemi: Oyuncuların haksız avantaj elde etmesini engellemek için çok katmanlı güvenlik mekanizmaları kullanır.
Multi-Client Sınırlandırma: Aynı IP veya cihazdan belirli sayıda hesap açılmasına izin vererek adil bir oyun ortamı sunar.
Bot ve Makro Koruması: Oyun içi aktiviteleri analiz ederek bot kullanımını tespit eder ve engeller.
🖼 Görsel Öneri: "Sanal bir kalkan içinde bir karakter, KGuardEDGE'nin koruma sağladığını simgeliyor."

⚙️ Sunucu Optimizasyonu ve Performans Artışı
Gecikme ve FPS Düşüşlerini Engelleme: Optimize edilmiş veri akışı sayesinde oyuncuların daha akıcı bir deneyim yaşamasını sağlar.
Sunucu Kaynaklarını Verimli Kullanma: Oyun içindeki gereksiz veri yüklerini temizleyerek sunucunun daha stabil çalışmasını garanti eder.
🖼 Görsel Öneri: "İleri teknolojiyle donatılmış bir oyun sunucusu, KGuardEDGE ile optimize edilmiş şekilde çalışıyor."

📌 Esnek Oyun Yönetimi ve Kural Sistemi
Bölgesel Yönetim: Belirli bölgelerde farklı kurallar ve kısıtlamalar uygulanmasını sağlar.
Job Sistemi Limitlendirme: Aynı IP veya PC’den hem Thief hem de Trader/Hunter olmayı engelleyerek dengeli bir ekonomi oluşturur.
Kullanıcı Dostu Yönetim Paneli: Oyun yöneticileri için detaylı raporlar ve analizler sunar.
🖼 Görsel Öneri: "Modern bir yönetim paneli ekranı, sunucu yönetimini kolaylaştırıyor."

🏆 Turnuvalar ve Etkinlik Yönetimi
Otomatik Skor Sistemi: Oyuncuların etkinliklerdeki başarılarını anında hesaplar ve sıralamaları gösterir.
Etkinlik Alanı Yönetimi: Belirlenen bölgelerde özel kurallar uygulayarak etkinlikleri daha keyifli hale getirir.
🖼 Görsel Öneri: "Büyük bir PvP turnuvası sahnesi, KGuardEDGE'nin etkinlik yönetimi ile desteklenmiş bir oyun alanı."

🎯 Neden KGuardEDGE?
✅ Gelişmiş güvenlik önlemleri ile hileleri engeller.
✅ Sunucu performansını artırarak gecikmeyi azaltır.
✅ Oyuncular için daha adil ve eğlenceli bir deneyim sunar.
✅ Yönetici dostu arayüzü ile sunucu kontrolünü kolaylaştırır.
KGuardEDGE, Silkroad Online (vSRO) özel sunucularını güvenli, stabil ve performanslı bir hale getirmek için geliştirilmiş bir yönetim ve koruma yazılımıdır. Oyun yöneticilerine geniş kapsamlı araçlar sunarak hileleri önlemeyi, oyun mekaniğindeki hataları düzeltmeyi ve oyunculara daha dengeli bir deneyim sağlamayı hedefler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri